Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Ποιος θα σώσει τον Βύρωνα;



Τα νέα που έρχονται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι πολύ ενδιαφέροντα. Η μία σύσκεψη μετά την άλλη, ώστε να προλάβουν να σώσουν έστω στο παρα πέντε το κακοποιημένο προφίλ της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ΕΛΑΣ ψάχνει την επιτυχία πριν από τις εκλογές. Ας μη θυμηθούμε τις προηγούμενες "επιτυχίες" των οργάνων της τάξης. Ας μη θυμηθώ καλύτερα τί συνέβη με την πρόσφατη "εξάρθρωση" του μεγαλύτερου ροζ κυκλώματος στην Ελλάδα, έτσι όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε! Συνεληφθησαν γύρω στα 70 άτομα. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα μόνον οι 11! Φυλακή μπήκε μόνον ένας! Κι άλλες πολλές επιτυχίες επίσης! Η ΕΛΑΣ για να δικαιολογήσει το έργο της, σε τακτά χρονικά διαστήματα εφευρίσκει "μαφίες". Η μαφία των νοτίων προαστείων, των βορείων προαστείων (δεν έχει ακόμη συσταθεί χα χα!), των δυτικών προαστείων (εδώ υπάρχει η μεγάλη βόμβα για την ΕΛΑΣ), η κινέζικη μαφία (σιγά μην την αγγίξουν) και άλλα πολλά.
Μήπως για να δείξουμε έργο φτιάχνουμε ενόχους, φτιάχνουμε "αφεντικά", βαφτίζουμε "νονούς" και στη συνέχεια για να δικαιολογήσουμε την επιτυχία τους φορτώνουμε ένα σωρό αδικήματα για να τους οδηγήσουμε κάποια στιγμή στη φυλακή; Μήπως ο Βύρωνας αν θέλει να κάνει πράγματι τη μεγάλη επιτυχία θα πρέπει να ξαναδεί την ποιότητα αλλά και την ποσότητα (χα χα) ορισμένων στελεχών του; Βλέπε: Τσιατούρα!!!!! Οι διαπιστευμένοι συντάκτες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης του γράφουν ευχολόγια (τί ντροπή!) Ο ίδιος το παίζει Αλ Πατσίνο και ψάχνει τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο για να τον σκοτώσει λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο (θυμάστε την ταινία). Κάθε βράδυ ο Τσιατούρα βλέπει αυτή τη σκηνή στον ύπνο του και μη σας πω πώς νιώθει! Ξυπνάει το επόμενο πρωϊ και κινητοποιεί τις αστυνομικές μονάδες ανά την Ελλάδα με σκοπό να συλλάβουν τον Ντε Νίρο. Τέτοια κατάντια. Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει! Επιπλέον, μη σας πω τί του καταμαρτυρούν από πίσω οι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί! Κύριε Τσιατούρα όταν δεν ξέρετε αγγλικά πώς θα τα πείτε με τον Ντε Νίρο; Γιατί θέλετε να τον συλλάβετε; Για ένα ακόμη ευχολόγιο; Στην Ιαπωνία πολλά κυβερνητικά στελέχη και όχι μόνον όταν κάνουν μαλακία σε βάρος του απλού κόσμου ή εμπλέκονται σε ιστορίες διαφθοράς συνήθως αυτοκτονούν! Το ξέρετε αυτό; Η μήπως δε σας απασχολεί ο υπόλοιπος κόσμος γιατί κόσμος για σας είναι μόνον ο μικρόκοσμός σας; Μήπως θα πρέπει κάποιος να μιλήσει ανοιχτά στον Βύρωνα; Τουλάχιστον να σώσει ό,τι σώζεται πριν από τις εκλογές! Βύρωνα ξαναγύρνα στο Σινικό Τείχος και στην επιστροφή ξανασκέψου! Ως πολιτικός προϊστάμενος μήπως θα πρέπει να ξαναδείς τα στελέχη σου; Μήπως θα πρέπει να κάνεις ένα καλό ρεπορτάζ για το που εμπλέκονται και πως στήνουν υποθέσεις; Μήπως θα πρέπει να ξαναελέγξεις τις λίστες με τους ρουφιάνους της αστυνομίας που υποτίθεται πως βοηθούν στην εξάρθρωση μεγάλων κυκλωμάτων; Γιατί, αν δεν το κάνεις εσύ, θα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Και πρέπει να πείτε στον κύριο Τσιατούρα ότι ο Αλ Πατσίνο απαντάται μόνον στο Χόλιγουντ. Οσο για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο μόνον στον ύπνο του θα τον βλέπει. Αλήθεια, μήπως ο κύριος Τσιατούρας θέλει να του κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Ντε Νίρο ώστε να πάψει να τον βλέπει στον ύπνο του; Βύρωνα μάζεψε ότι προλαβαίνεις! Εμείς θα επανέλθουμε σύντομα με αποκαλυπτικά νέα από το μέτωπο!

10 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑΣ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΚΙΝΕΤΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΕΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΙΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ........!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι νέα από το μέτωπο ;

Press Workers είπε...

Τα νέα από το μέτωπο δε χρειάζεται να τα πω! Είναι ολοφάνερα μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Βασίλη Τσιατούρα. Εχω μάθει ότι γίνεται «σφαγή» στο «κατάστημα». Επίσης, τί γίνεται με αυτήν την ιστορία του δικηγόρου που του έριξαν οξύ στο πρόσωπο; Η υπόθεση, όπως μαθαίνω από πολύ έγκυρες πηγές, λέει πως μυρίζει «επίορκους» με τους οποίους ο συγκεκριμένος τα έβαζε συνεχώς. Το θέμα είναι ότι παραλίγο να τον σκοτώσουν όποιοι το έκαναν-η υπόθεση βρίσκεται στην ανακρίτρια, αστυνομικές έρευνες δε γίνονται, αλλά τις κάνει ο ίδιος-βέβαια μπορεί να μην τον σκότωσαν, αλλά τον τσάκισαν. Ο άνθρωπος δε βλέπει από το ένα μάτι. Αυτά είναι τα νέα από το μέτωπο αγαπητέ ανώνυμε περίεργε. Φοβάμαι πως με τον Β.Τσιατούρα-για τον οποίον διαβάζω διάφορα περίεργα σε άλλα blogs-πως θα χειροτερέψει η κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι είναι ευνοούμενος του Βαρδινογιάννη; Και είναι αλήθεια ότι ένας πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ εργάζεται για λογαριασμό του Βαρδινογιάννη; Αν είναι αλήθεια, τότε τί να πω!!!

Ανώνυμος είπε...

Σφαγή στο κατάστημα.....
Αυτό ξέρεις μόνο; Διαβάσαμε παντού τις δηλώσεις Γκόλφη για εξωθεσμικούς παράγοντες και στημένες κρίσεις - χωρίς να κάνει αναφορά στο ότι πριν λίγο καιρό διατυμπάνιζε ότι αυτός θα είναι σίγουρα ο επόμενος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Ήλπιζε βλέπεις πως ο κυρ' Προκόπης λόγω της σχέσης με τη γυναίκα του θα βολέψει και αυτόν όπως έκανε με την κόρη του.
Και όντως έτσι θα γινότανε αν δεν ήταν τόσο αδιάκριτος και επικίνδυνος κατόπιν σκανδάλων κλπ.

Αν θεωρείς ότι με τον Τσιατούρα στο τιμόνι της ΕΛ.ΑΣ, η οποία - κακά τα ψέματα - είναι βουτηγμένη στα σκατά, θα χειροτερέψει η κατάσταση τότε κάνε μία έρευνα σαν δαιμόνιος real journalist και δες το βιογραφικό και το έργο που έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος και επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ.

Εγώ φίλε μου ξέρω ότι η ανώνυμη "δημοσιογραφία" έχει ταυτιστεί δυστυχώς με το blogging και το blogging συνεπώς με τη σκουπιδολογία.
Κρίμας.....

Press Workers είπε...

Το blogging δεν είναι κατ' ανάγκην σκουπιδολογία. Μπορεί και να γίνει. Εξαρτάται σε ποιανού τα χέρια θα πέσει. Επομένως δε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αγαπητέ ανώνυμε-απ' ότι βλέπω κι εσύ χρησιμοποιείς το ευεργετικό της ανωνυμίας-για να πεις κάποια πράγματα. Δεν είναι κατ' ανάγκην κακό. Χρέος των δημοσιογράφων αλλά και όλων των πολιτών είναι να θέτουν ερωτήματα και να αμφισβητούν την εξουσία. Μήπως διαφωνείς; Μπορεί και να έχεις δίκιο για τα όσα είπες περί Γκόλφη. Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Ομως, συμφωνείς ότι το "κατάστημα" είναι βουτηγμένο στα σκατά. Αναρωτιέμαι άραγε ποιος φταίει; Ο απλός αστυνομικός που παιδεύεται όπως και οι υπόλοιποι μεροκαματιάρηδες για να πληρώσουν τη ΔΕΗ ή οι άνθρωποι που εδώ και χρόνια κατέχουν τις θέσεις-κλειδιά και έχουν μεταμορφώσει την καλώς εννοούμενη εξουσία που τους έχει ΔΩΡΙΣΕΙ ο ελληνικός λαός, σε κακώς εννοούμενη εξουσία; Αναρωτιέμαι ποιος φταίει; Ο ανώνυμος blogger, οι ανώνυμοι σχολιογράφοι ή η εξουσία που τραβάει λάθος δρόμο; Το αν είναι καλός ο Τσιατούρας θα φανεί στην πορεία. Αλλά επειδή είναι χρόνια σε καίρια πόστα, και τον θεωρώ συνυπεύθυνο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κατάστημα, πολύ αμφιβάλλω. Ελπίζω πάντα προς το καλύτερο, γιατί είμαι αισιόδοξος. Ωστόσο, οι σιωπηλές φωνές των αστυνομικών-όχι αυτών που κάθονται στις ΚΑΡΕΚΛΕΣ-άλλου είδους καταστάσεις προβλέπουν. Κι επειδή εγώ πιστεύω ότι κάνω πολύ καλή χρήση του blogging κι επειδή όταν θέλω να πω τα πράγματα με το όνομά τους με στοιχεία και άλλα παρόμοια, όταν έρθει η ώρα θα δημοσιεύσω όλα τα στοιχεία που έχω στο μέσο που εργάζομαι. Και σε διαβεβαιώ πως θα είναι στοιχειωθετημένα. Η καλή έρευνα θέλει χρόνο και φυσικά όχι ανωνυμία. Ωστόσο δε μπορεί να μας απαγορεύσει κανείς να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψη μας. Δε διανύουμε τα παλιά χρόνια της χωροφυλακής. Νομίζω ότι ζούμε σε δημοκρατία. Και τέλος, γιατί εμείς οι απλοί πολίτες θα πρέπει να δίνουμε διαρκώς λόγο για τα λάθη μας και όχι κάποιοι άλλοι μεγαλοσχήμονες και ειδικά από τον χώρο της ΕΛΑΣ; Δε θεωρείς ότι είναι λίγο άδικο αυτό τόσο για τον απλό πολίτη όσο και για τον αστυνομικό που καθημερινώς θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του;

Ανώνυμος είπε...

*---
Το blogging δεν είναι κατ' ανάγκην σκουπιδολογία. Μπορεί και να γίνει. Εξαρτάται σε ποιανού τα χέρια θα πέσει. Επομένως δε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αγαπητέ ανώνυμε-απ' ότι βλέπω κι εσύ χρησιμοποιείς το ευεργετικό της ανωνυμίας-για να πεις κάποια πράγματα. Δεν είναι κατ' ανάγκην κακό. Χρέος των δημοσιογράφων αλλά και όλων των πολιτών είναι να θέτουν ερωτήματα και να αμφισβητούν την εξουσία. Μήπως διαφωνείς;
---

Για αρχή θα πω ότι σαφώς το blogging μπορεί να γίνει σκουπιδαριό στα ανάλογα μόνο χέρια. Το θέμα είναι αν εσύ έχεις καταλάβει ποια είναι τα όρια μεταξύ ανταλλαγής απόψεων και σκουπιδολογίας. Βλέπεις χρέος των πολιτών και ΚΥΡΙΩΣ των δημοσιογράφων δεν είναι "απλώς" να θέτουν ερωτήματα και να αμφισβητούν την εξουσία. Είναι να ανιχνεύουν το πρόβλημα και να επιρρίπτουν ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά φταίνε και όχι να υποθέτουνε επειδή κάπου κάτι ακούσανε (έγκυρες πηγές!) ή διαβάσανε σε κάποιο άλλο blog. Εκτός και αν θεωρείς έγκυρη επιχειρηματολογία τις μαλακίες τύπου Al Pacino - Robert De Niro σημειώνοντας στο φινάλε ότι θα υπάρξουν κι άλλα νέα από το μέτωπο.
Αυτό το πράγμα στο χωριό μου λέγεται ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ! Ενώ κάτι άλλο που πέτυχα διαβάζοντας για τον Τσιατούρα, ή εδώ ή σε άλλα blogs (βίλες στους αγίους Θεωδώρους, συνεργασίες με Λαλιώτηδες και Βαρδινογιάννηδες, δάκτυλος Παπούλια λόγω καταγωγής), λέγεται ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ! Και αντιλαμβάνομαι πλήρως πως αυτή τη στιγμή που γράφω, ο λόγος μου δεν είναι περισσότερο έγκυρος από ότι είναι ο δικός σου (ανωνυμία). Αλλά εγώ ποτέ δεν θα έγραφα στο blog μου σκουπίδια για ανθρώπους που δεν ξέρω ή για τους οποίους απλά υποθέτω κάποια πράγματα καλυπτόμενος από την ανωνυμία μου. Και ο λόγος ο οποίος κάθομαι και σου γράφω αυτά τα "σεντόνια" είναι ένας: Το blog σου λέγεται "Real journalism". Ντροπή....

*---
Μπορεί και να έχεις δίκιο για τα όσα είπες περί Γκόλφη. Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Ομως, συμφωνείς ότι το "κατάστημα" είναι βουτηγμένο στα σκατά. Αναρωτιέμαι άραγε ποιος φταίει; Ο απλός αστυνομικός που παιδεύεται όπως και οι υπόλοιποι μεροκαματιάρηδες για να πληρώσουν τη ΔΕΗ ή οι άνθρωποι που εδώ και χρόνια κατέχουν τις θέσεις-κλειδιά και έχουν μεταμορφώσει την καλώς εννοούμενη εξουσία που τους έχει ΔΩΡΙΣΕΙ ο ελληνικός λαός, σε κακώς εννοούμενη εξουσία; Αναρωτιέμαι ποιος φταίει; Ο ανώνυμος blogger, οι ανώνυμοι σχολιογράφοι ή η εξουσία που τραβάει λάθος δρόμο; Το αν είναι καλός ο Τσιατούρας θα φανεί στην πορεία. Αλλά επειδή είναι χρόνια σε καίρια πόστα, και τον θεωρώ συνυπεύθυνο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κατάστημα, πολύ αμφιβάλλω. Ελπίζω πάντα προς το καλύτερο, γιατί είμαι αισιόδοξος. Ωστόσο, οι σιωπηλές φωνές των αστυνομικών-όχι αυτών που κάθονται στις ΚΑΡΕΚΛΕΣ-άλλου είδους καταστάσεις προβλέπουν.
---

Αυτά τα οποία ανέφερα για τον Γκόλφη δεν τα είπα εγώ. Τα έχει πει αυτός!! Για αυτό και τον μούτζωσε το ΚΥΣΕΑ. Ξαναλέω πως δεν θα έλεγα τίποτα δημόσια για κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω, χωρίς να είμαι σίγουρος. Δεν είμαι δικαστής όπως πολλοί δημοσιογράφοι νομίζουν ότι είναι (και δεν είμαι δημοσιογράφος). Όσο για τα σκατά του "καταστήματος" υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ένας είναι τα μπατσοκομματόσκυλα που βγάζουνε συνεχώς ο ένας το μάτι του άλλου. Μην ξεχνάς ότι η αστυνομία ανήκει στο δημόσιο. Ο άλλος λόγος είναι οι εκατοντάδες (για να μην πω χιλιάδες) φασιστικοί πυρήνες που βολοδέρνουν σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΕΛ.ΑΣ. Πυρήνες οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο σε σημαντικές θέσεις της ασφάλειας αλλά και στο ποιο μικρό αστυνομικό τμήμα της ποιο μικρής πόλης. Κάτι σκατοτσογλάνια όπως αυτά που κάνανε πλάτες στους χρυσαυγήτες τις προάλλες. Κάποιοι τύποι οι οποίοι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ανοίξουν κεφάλια φοιτητών και συνταξιούχων ή να διατάξουν άλλους να το κάνουν για αυτούς. Και αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το μεγάλο στοίχημα της αστυνομίας. Να μπορέσει να αποβάλλει αυτή την κουλτούρα της χούντας.
Τώρα για τον Τσιατούρα σχετικά με τους δύο παραπάνω λόγους, έχει δεχθεί τεράστιο πόλεμο και από γαλάζιους τα πράσινα χρόνια και από πράσινους τα γαλάζια χρόνια. Και τώρα πλέον που πήρε το υψηλότερο αξίωμα, τον κατηγορούνε ως κομματικό "χαμαιλέοντα". Αυτό όμως ως ένα βαθμό μπορώ να το καταλάβω. Είναι τόσο βέβαιο πλέον ότι κάθε κυβέρνηση αναβαθμίζει τους δικούς της που δεν αφήνονται περιθώρια για άλλες... "υποθέσεις". Το έργο του, ξαναλέω, όμως είναι μεγάλο στην ΕΛ.ΑΣ και αυτό είναι που τον ανέδειξε. Πάνε περίπου δώδεκα χρόνια όταν διάβαζα για αυτόν στις TIMES του Λονδίνου και την επιτυχία του στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής όταν ανέβασε το ποσοστό εξιχνιάσεων στην κορυφή της Ευρώπης. Επίσης είναι από τους λίγους που έχει ανοιχτή κόντρα με όλους αυτούς τους φασιστικούς πυρήνες. Κι όμως βρέθηκαν μερικοί "σκουπιδολόγοι" να πουν ότι επειδή προέρχεται από τη χωροφυλακή θα χαντακώσει όλους αυτούς που προέρχονται από την αστυνομία πόλεων και άλλα τέτοια χαρούμενα....
Όσο για τις σιωπηλές φωνές των αστυνομικών, δεν προβλέπουν απολύτως τίποτα. Εκτός κι αν περίμενες τίποτα τυμπανοκρουσίες και πανηγύρια. Αυτό το οποίο αποκαλείς εσύ και άλλοι "σφαγή" δεν είναι τίποτα άλλο από την οργή Γκόλφη και Δρακόπουλου.
Γενικά φίλε μου είναι πολύ εύκολο για τους δημοσιογράφους όταν ψάχνουν να βρουν "τις πταίει" να εκτοξεύουνε αυθαίρετες κατηγορίες στα καίρια πόστα υπερασπιζόμενοι λαϊκιστικά τον φτωχό πλην τίμιο πολίτη/μπάτσο/εργαζόμενο που δεν έχει να πληρώσει τη ΔΕΗ. Είναι πάρα πολύ εύκολο! Και εγώ μπορώ να το κάνω. Το πράγμα όμως θέλει ψάξιμο. Δεν είναι απλό. Ποτέ δεν ήταν...

*---
Κι επειδή εγώ πιστεύω ότι κάνω πολύ καλή χρήση του blogging κι επειδή όταν θέλω να πω τα πράγματα με το όνομά τους με στοιχεία και άλλα παρόμοια, όταν έρθει η ώρα θα δημοσιεύσω όλα τα στοιχεία που έχω στο μέσο που εργάζομαι. Και σε διαβεβαιώ πως θα είναι στοιχειωθετημένα. Η καλή έρευνα θέλει χρόνο και φυσικά όχι ανωνυμία. Ωστόσο δε μπορεί να μας απαγορεύσει κανείς να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψη μας. Δε διανύουμε τα παλιά χρόνια της χωροφυλακής. Νομίζω ότι ζούμε σε δημοκρατία. Και τέλος, γιατί εμείς οι απλοί πολίτες θα πρέπει να δίνουμε διαρκώς λόγο για τα λάθη μας και όχι κάποιοι άλλοι μεγαλοσχήμονες και ειδικά από τον χώρο της ΕΛΑΣ; Δε θεωρείς ότι είναι λίγο άδικο αυτό τόσο για τον απλό πολίτη όσο και για τον αστυνομικό που καθημερινώς θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του;
---

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ για το πόσο καλή χρήση του blogging κάνεις χωρίς περαιτέρω σχόλια. Ό,τι είχα να σου πω το είπα παραπάνω. Έχω διαβάσει πάρα πολλούς blogεράδες οι οποίοι τη βλέπουνε καυστικές δημοσιογραφάρες - εθνοαπελευθερωτές και πάει λέγοντας πετώντας σκουπίδια. Και όταν βρίσκεται κάποιος να τους την πει, λένε τα αυτονόητα περί δημοκρατίας, ελευθερίας λόγου κλπ. Πράγματα που λέει και ο Λιακόπουλος υπερασπιζόμενος τα σκατοβιβλία του και τις γελοίες εκπομπές του.
Εύχομαι ωστόσο να χειρίζεσαι (και όχι να σε χειρίζεται) καλύτερα το μέσο στο οποίο εργάζεσαι από ότι το blog σου.
Τέλος αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να δίνεις λόγο ως απλός πολίτης είσαι πολύ γελασμένος! Έχεις ευθύνες από το τί τρως μέχρι το τί ψηφίζεις. Και αν κάποιοι μεγαλοσχήμονες, όπως λες, δεν δίνουν λόγο στη σημερινή κοινωνία είναι πάλι δικό σου φταίξιμο. Και όλων μας! Αλλά βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι ουσιαστικό για το καλό αυτού του τόπου. Κάτι πιο ουσιαστικό από ένα χαζοblog που ηθικολογεί και αυθαιρετολογεί.
Αλλά ακόμα και να καταφέρεις να κάνεις κάτι επάξιο στη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό να σε κατηγορήσουν για πράσινο, μπλε, φασίστα, κομμουνιστή, σφετεριστή, ανήθικο και πάει λέγοντας.....

Press Workers είπε...

Αφού έγραψαν και οι έγκριτοι Times για τον εξοχότατο Τσιατούρα, υποκλίνομαι στο μέγεθος του αντρός αυτού!!!!
Και χίλια συγνώμη αγαπητέ ανώνυμε...τί κρίμα να νομίζω ότι ζω σε μια δημοκρατική χώρα; Πολύ κρίμα! Ευγε στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στιλ Τσιατούρα! Είναι σίγουρο ότι θα πάμε μπροστά! Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Για το τμήμα εγκλημάτων επί Τσιατούρα μπορείς να το ψάξεις και μόνος αφού είσαι δημοσιογράφος ώστε να βεβαιωθείς. Αλλά μάλλον έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στις "πηγές" σου!

Και αν πιστεύεις ότι κάποιος σου καταπατάει τα δικαιώματα που σου παρέχει η δημοκρατία τότε έχεις μάλλον πολύ λάθος αντίληψη της δημοκρατίας. Σου είπα και πριν ότι κάτι τσιχλόφουσκες που εκτοξεύουν αυθαίρετες κατηγορίες, έχουν τα "αυτονόητα" καραμέλα στο στόμα τους.

Και ναι! Εύγε στους αξιωματικούς στιλ Τσιατούρα! Είναι σίγουρο ότι θα πάμε μπροστά! Σε αντίθεση με κάτι δημοσιογραφικές κλασομπανιέρες οι οποίες μας πάνε πίσω....

Ζανγκ Ζιγί είπε...

Ευγε!!! Ουστ στις...κλασομπανιέρες δημοσιογράφους!!!! ΖΗΤΩ!!!