Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Σκορπιός. Προβλέψεις 2008

Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, παθιασμένοι και πεισματάρηδες, αποφασιστικοί και μυστηριώδεις , οι Σκορπιοί έχετε έναν έμφυτο δυναμισμό που αποτελεί το βασικό στοιχείο για την κατάκτηση της ευτυχίας και της επιτυχίας στη ζωή. Η ικανότητά σας να εισχωρείτε στο βάθος της ψυχής των ανθρώπων, να παρατηρείτε και να αναλύετε, σε συνδυασμό με την αυτογνωσία σας βοηθά να εξελίσσετε την ζωή σας και να ακολουθείτε την πορεία εκείνη που οδηγεί στην πνευματική εξύψωση και τη νίκη.

Ήδη από τα μέσα του 2007 έχει ξεκινήσει για σας ένας καταπληκτικός κύκλος επέκτασης και επιτυχίας, που θα συνεχιστεί και μέσα στο 2008. Πρόκειται για μια περίοδο που δεν διακρίνεται μόνο για τις υλικές απολαβές αλλά και για τη βελτίωση της ψυχικής σας κατάστασης. Με την αλλαγή ζωδίου του δικού σας κυβερνήτη του Πλούτωνα θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε συστηματικά πάνω στις προσπάθειες για την μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιείται στον εσωτερικό σας κόσμο και τον βαθύτερο ψυχισμό σας. Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αφού είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από κάποιες χρόνιες συνήθειες που ανακόπτουν την πορεία σας.

Βρίσκεστε όμως σε πολύ καλή φάση και αν συνεχίσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό, φέτος θα νιώσετε πολύ πιο όμορφα. Μάλιστα πολλοί από σας θα ανακαλύψετε μέσα στο 2008 κάποια βαθιά ψυχικά σας ταλέντα- όπως είναι η ενόραση και η τηλεπάθεια.

Πολλά αλλάζουν και στον εσωτερικό σας κόσμο, καθώς σιγά-σιγά υιοθετείτε ένα νέο τρόπο ζωής. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ) και θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την υγιεινή διατροφή, για τρόπους διαλογισμού και χαλάρωσης, για μοντέρνες τεχνικές βελτίωσης της εξωτερικής σας εμφάνισης αλλά και του βαθύτερου ψυχισμού σας. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου που θα θελήσουν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα μυστήρια και τα αινίγματα της ζωής, με τη μεταφυσική, με την Αστρολογία. Το 2008 ανοίγει τους πνευματικούς σας ορίζοντες με αποτέλεσμα να νοιάζεστε περισσότερο για τους συνανθρώπους σας, αλλά και το περιβάλλον. Δεν ξέρω αν θα προσχωρήσετε στην green peace, αλλά σίγουρα θα αποδείξετε τις οικολογικές σας ανησυχίες.

Προετοιμαστείτε να ζήσετε μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής σας. Παρά τις τρείς εκλείψεις που σας επηρεάζουν κάπως τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο, το 2008 έχει πολλά να σας προσφέρει, που θα κάνουν την ζωή σας πολύ πιο όμορφη, πολύ πιο ζωντανή. Η τύχη που θα σας δείξει το καλύτερό της χαμόγελο, επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της ζωής σας, και εσείς απογειώνεστε στον έβδομο ουρανό.

Και τα ακόμη καλύτερα έρχονται με τον Δία που θα βρίσκεται που θα βρίσκεται ολόκληρη τη χρονιά φιλικότατο ζώδιο Του Αιγόκερω. Πρόκειται για την έννοια της «καθαρής» τύχης που χτυπάει την πόρτα σας. Κανένας Σκορπιός δεν πρόκειται να ξεφύγει από αυτό το τυχερό «κάλεσμα» που έρχεται να σας αποζημιώσει για τις κακοτοπιές των τελευταίων δύο, τριών ετών. Όσοι ανήκετε στον αστερισμό, καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ!

Το χρήμα και ο έρωτας αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα σας», αφού χωρίς αγάπη και λεφτά, η ζωή δεν έχει κανένα νόημα για σας (αλλά και για τα υπόλοιπα ζώδια σίγουρα!). Το ζήτημα είναι να τα συνδυάσετε και τα δύο, κάτι που μέχρι τώρα δεν τα καταφέρατε. Το 2008 σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να το κάνετε. Ο τυχερός Δίας που θα βρίσκεται στο αρμονικότατο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται να σας φέρει τον ουρανό με τα άστρα, τόσο για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας όσο και για τα ζητήματα της καρδιάς. Οι επενδύσεις που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια αρχίζουν τώρα να σας φέρνουν τους πρώτους καρπούς. Ένας έρωτας που επιτέλους σταθεροποιείται, ένας γάμος, πιθανότατα και ένας απόγονος θα είναι μέσα στα δώρα του 2008. Θαυμάσια διαστήματα για τον έρωτα αλλά και για χρήμα στη διάρκεια του 2008 είναι τα εξής : Από 24 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου, από 13 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, Από 1η έως 24 Μαΐου, από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, από 6 έως 30 Αυγούστου, από 24 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και από 13 Νοεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου. Ακόμα και ο «δύσκολος» πλανήτης, ο Κρόνος έχει «κατασκηνώσει» στην Παρθένο, σε μια πολύ θετική γωνία του Ηλιακού σας ωροσκοπίου σας και για όλη τη χρονιά θα σας δείχνει το καλύτερό του πρόσωπο. Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να κλείσετε τις εκκρεμότητες και μέσα από την εμπειρία σας να θεμελιώσετε γερά κάποιες καταστάσεις που θεωρείτε σημαντικές για την εξέλιξή σας. Οι θετικότατες πλανητικές διελεύσεις που σας επηρεάζουν σε όλη τη διάρκεια του 2008, θα έχουν αντίκτυπο στους τομείς της εργασίας και της καριέρας σας. Ο πλανήτης των απρόσμενων γεγονότων, ο Ουρανός, πολύ πιο φιλικός με το ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να εκσυγχρονίσετε τα μέσα που χρησιμοποιείτε στον εργασιακό σας χώρο, να εντρυφήσετε σε νέες τεχνικές και να γνωρίσετε καλύτερα το αντικείμενο της εργασίας σας μέσα από σεμινάρια ή εκπαιδευτικά ταξίδια. Όλα αυτά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας, οι αλλαγές όμως δεν θα γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη. Προς το τέλος της χρονιάς, θα τις διαπιστώσετε με τα μάτια σας!a

Αν υπάρχει κάποιος εχθρός στη διάρκεια του 2008, αυτός θα είναι μάλλον ο ίδιος σας ο εαυτός. Όπως προαναφέραμε η πλειονότητα των αργών πλανητών κινούνται σε ευνοϊκές με τον αστερισμό σας θέσεις, εκτός ίσως από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της απάτης και της αυταπάτης. Μια βασική προϋπόθεση για να περάσετε καλά, είναι να μη δίνετε περισσότερη αξία σε ανθρώπους και καταστάσεις από όσο πραγματικά χρειάζεται. Πέφτοντας στην παγίδα της εξιδανίκευσης διαλύετε χωρίς να το καταλάβετε τις «γέφυρες» της επικοινωνίας με τους άλλους, ενώ συγχρόνως «υποβιβάζετε» τον εαυτό σας και τις αληθινές σας ανάγκες. Επειδή ο Ποσειδώνας θα παραμείνει για αρκετά χρόνια στο ίδιο σημείο του ζωδιακού, θα πρέπει να μάθετε να φυλάγεστε από τα παιχνίδια που σας παίζει ο εαυτός σας και η φαντασία σας. Καλό βέβαια θα είναι να «μαζεύετε» πληροφορίες για τις νέες αφίξεις ανθρώπων στη ζωή σας προτού τους ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας ή της ψυχής σας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εγώ είμαι σκορπιός αλλά το 2007 τελείωσε χάλια και το 2008 μπήκε ακόμα ποιό χάλια. πολύ χρήμα οι αστρολόγοι... αρκεί να μυριστούνε οτι έχεις λεφτά, σου παίρνουν και το βρακί!