Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Υδροχόος.Προβλέψεις 2008



Το ελεύθερο, πρωτότυπο και εφευρετικό πνεύμα, η ανεξαρτησία, ο ιδεαλισμός ο ανθρωπισμός και η προοδευτικότητα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Κάθε σας ενέργεια καθρεφτίζει την τάση σας για αλλαγές για μεταρρυθμίσεις για αποκοπή από ταμπού και «πρέπει».

Το 2008 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για σας. Τα πράγματα θα είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολα από ότι το 2005 και το 2006 και ακόμη καλύτερα κι από το 2007. Στη ζωή σας αναμένονται ακόμα πολλές αλλαγές, οι οποίες ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος τους θα είναι ευχάριστες. Η αιτία για όλα αυτά θα είναι και πάλι η βασική σας ανάγκη να αποκοπείτε από οτιδήποτε δεν ταιριάζει στον επαναστατικό χαρακτήρα σας, από όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε ότι ζείτε στη ρουτίνα. Πάντως το νέο είδος ζωής που επιθυμείτε φαίνεται ότι θα ευοδωθεί και θα βρει μιμητές και από άλλους, λιγότερους επαναστατικούς ανθρώπους.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν μεταβατική από την περίοδο του Κρόνου, στην Μετα-Κρόνια περίοδο που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβρη και μετά και σας έβαλε σε μια φάση διασκέδασης, φυγής από την καθημερινότητα. Άλλωστε το χρειαζόσασταν μετά από την πολύχρονη δοκιμασία που σας είχαν βάλει τα άστρα. Το 20028 θα είναι σε γενικές γραμμές μια πιο ευχάριστη χρονιά, με αρκετά επαγγελματικά ανοίγματα και περισσότερες χαρές, που προετοιμάζει το έδαφος για τα καταπληκτικά που θα φέρει στη ζωή σας το 2009.

Πάντως το 2008 είναι σίγουρα ένας χρόνος που σηματοδοτεί από καινούργιες επιτυχίες στην καριέρα και στην συναισθηματική σας ζωή. Αυτό δείχνουν οι πολύ θετικές όψεις που πραγματοποιούν οι αργοκίνητοι πλανήτες με τον αστερισμό σας.

Η δημιουργικότητα, τα παιδιά, η υγεία , το επαγγελματικό και κοινωνικό σας image είναι οι τομείς εκείνοι που θα σας απασχολήσουν περισσότερο μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες. Όσον αφορά τον τομέα της υγείας σας τίποτε το ανησυχητικό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Απεναντίας τώρα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του προσώπου και του σώματός σας. Καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αρκετές, πολλοί Υδροχόοι- κυριολεκτικά- θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Ο Ποσειδώνας μέσα στο δικό σας ζώδιο θα σας αναγκάσει σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, έτσι ώστε να έχετε την ζωτικότητα που χρειάζεστε για να καταφέρνετε τα πάντα χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σας. Τα πόδια σας θα χρειαστούν κάποια περισσότερη φροντίδα, αφού θα είναι τα όργανα εκείνα που θα κουράζονται πιο πολύ. Φροντίστε να τα ξεκουράζετε συχνά με ποδόλουτρα, μασάζ και ρεφλεξολογία. Αποφύγετε το πολύ κάπνισμα και το αλκοόλ και αποτοξινωθείτε με συχνές επισκέψεις σε ανοικτούς χώρους και την εξοχή. Ο Δίας μέσα από μια γωνία του ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί και στην υγεία- θα σας ωθήσει να γυμνάζεστε περισσότερο και να αθλείστε πιο τακτικά. Πρόκειται για μία πολύ καλή όψη για όσους από εσάς κάνετε πρωταθλητισμό, αφού οι επιδόσεις σας τώρα θα είναι κατά πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες χρονιές.

Τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα έχουν την τιμητική τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι προτάσεις για νέες συνεργασίες θα πέφτουν σαν βροχή και σείς θα βρεθείτε σε δίλημμα τι να πρωτο διαλέξετε. Να έχετε πάντως κατά νου ότι τα επαγγέλματα εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο ζώδιό σας είναι όλα όσα απαιτούν συλλογική προσπάθεια και εργασία, όλα όσα έχουν σχέση με την επικοινωνία, την παιδεία, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τη τεχνολογία. Ακόμα η μοντέρνα τεχνολογία και τα αεροπορικά επαγγέλματα σας έρχονται γάντι. Όσοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας ή δεν είναι ευχαριστημένοι από την θέση που έχουν, είναι σίγουρο ότι θα πετύχουν τα καλύτερα, ιδιαίτερα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Τα οικονομικά που αρκετά σας ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια αρχίζουν επιτέλους να παίρνουν μια σταθερή ανοδική πορεία. Ο Ποσειδώνας που κυβερνά τον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας υπόσχεται κέρδη μέσα από την εργασία σας αλλά και από επενδύσεις που θα γίνουν με μακροχρόνια μορφή. Ο ίδιος πλανήτης θα εκτοξεύσει τη διαίσθησή σας στα ύψη έτσι ώστε να ρισκάρετε, να ποντάρετε και να κερδίζετε.

Η ερωτική σας ζωή είναι αλήθεια ότι ήταν αρκετά άστατη τα τελευταία χρόνια και αυτό θα συνεχιστεί και το 2008 σε μικρότερο ωστόσο βαθμό .Οι έρωτες θα έρχονται ξαφνικά και θα εξαφανίζονται με τον ίδιο τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σας λείπει το sex-appeal ή η αυτοπεποίθηση. Αντίθετα από αυτά θα διαθέτετε αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η αιτία είναι η προφανής διάθεση σας να πειραματιστείτε χωρίς να δεσμευτείτε σοβαρά. Βαθιά μέσα σας υπάρχει μια τεράστια επιθυμία για ελευθερία στις σχέσεις που μάλλον είναι αποτρεπτική για τον παραδοσιακό γάμο. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί Υδροχόοι χώρισαν τον περασμένο χρόνο ή μάλλον τα περασμένα χρόνια. Τελικά αν είσαι Υδροχόος είναι προτιμότερο αυτή την περίοδο να είσαι αδέσμευτος, αφού τα πράγματα θα είναι λιγότερο μπερδεμένα. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι πάντως θα έχουν την ίδια ευκαιρία να ζήσουν έντονες στιγμές από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 12 Μαρτίου, από τις 6 έως τις 30 Μαρτίου, από την 1η έως τις 23 Σεπτεμβρίου, από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου και τέλος από τις 8 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αποφύγετε πάντως τις πιο σοβαρές δεσμεύσεις τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο, όταν δύο εκλείψεις που αντενδείκνυται για νέα ξεκινήματα πραγματοποιούνται στο ζώδιό σας. Η πρώτη συμβαίνει στις 7 Φεβρουαρίου και είναι ηλιακή, και η δεύτερη που είναι σεληνιακή γίνεται στις 16 Αυγούστου.

Τέλος, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα αρχίσουν –επιτέλους- να επικρατούν πολύ πιο ομαλές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε απερίσπαστοι στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και τον δρόμο προς την επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: