Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Ιχθύες.Προβλέψεις 2008



Εσείς περισσότερο από όλους τους άλλους διαθέτετε το σπάνιο ταλέντο του οραματισμού που σας βοηθά να προχωράτε στη ζωή σας, επικεντρώνοντας την προσοχή σας όταν χρειάζεται και ξεγλιστρώντας σαν το ψάρι την κατάλληλη στιγμή από τις κακοτοπιές. Αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι από σας το ζήσατε μέσα στη χρονιά που φεύγει και σας αφήνει με μια γλυκόπικρη γεύση.

Η έμπνευση, η δεκτικότητα, η ψυχική και πνευματική καλλιέργεια, η αίσθηση της αρμονίας, η υψηλή αισθητική αντίληψη είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας.

Το 2008 θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια και ζήλο από μέρους σας για να επιτύχετε σημαντικούς στόχους. Παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσετε θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να λύσετε τα προβλήματά σας εποικοδομητικά, ούτως ώστε με το πέρασμα του χρόνου να νιώσετε τα θετικά αποτελέσματα.

Ο τρόπος σκέψης σας, αλλάζει. Οι παραδοσιακές αξίες και τα πιστεύω που είχατε μέχρι τώρα θα εμφανίσουν κενά, και η στάση ζωής σας θα γίνει πιο αυθεντική. Η ανάγκη σας να προστατέψετε τον εαυτό σας, από τον πόνο περασμένων επώδυνων εμπειριών, θα σας κάνει να ψάξετε βαθιά μέσα σας τα συναισθήματά σας, και να διαλευκάνετε κάποια σκοτεινά σημεία, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο σκληροί ή τουλάχιστον λιγότερο ανεκτικοί σε ανθρώπους και καταστάσεις. Έτσι αναπόφευκτα οι οικογενειακές σχέσεις σας, θα υποστούν σημαντικές αλλαγές.

Η αλλαγή της νοοτροπίας σας, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικούς απ’ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα. Θα συναναστραφείτε με ανθρώπους που θα ενθαρρύνουν την δημιουργικότητά σας, και θα σας καθοδηγήσουν με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Μέχρι το τέλος του χρόνου, μπορεί να «θυμηθείτε» κάποια παλιά ταλέντα σας, και να τα αξιοποιήσετε προς μια νέα κατεύθυνση, η οποία θα έχει ευνοϊκή αποδοχή από τους άλλους.

Φέτος είναι η κατάλληλη χρονιά για να ανταλλάξετε χρήσιμες πληροφορίες, ή και να βγάλετε λεφτά από συγγραφή, διδασκαλία, ή επικοινωνία. Η επιδεξιότητά σας, θα είναι πολύ αναπτυγμένη, και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να ανταμειφθεί αρκετά ικανοποιητικά στο μέλλον. Είναι κατάλληλη χρονιά ακόμα για να αποφασίσετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον οικογένεια. Το 2008 είναι μια σημαντική χρονιά για την αισθηματική σας ζωή. Σε όλη τη διάρκειά του, η λογική με το πάθος θα συνυπάρχουν αρμονικά. Μια και θα εξακολουθήσετε όλη την χρονιά να βρίσκεστε υπό την δυσαρμονική επιρροή του Κρόνου, θα θελήσετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Θα αποφασίσετε να κάνετε σημαντικά βήματα, ούτως ώστε να τελειώσετε μια για πάντα σχέσεις φθαρμένες, ή να αναβιώσετε παλιές σχέσεις που σας ενδιαφέρουν ακόμη.
Κατάλληλα διαστήματα για τις ερωτικές σας αναζητήσεις, είναι : Από 18 Φεβρουαρίου έως 12 Μαρτίου, από 1η έως 24 Μαΐου, από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, από 6 έως 30 Αυγούστου, από 24 Σεπτεμβρίου έως 19 Οκτωβρίου και από 13 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου. Οι περισσότεροι Ιχθύες θα αναζητήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο σταθερότητας και ασφάλειας στις σχέσεις σας, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσείς να είστε πρόθυμοι, να εγκαταλείψετε ένα κομμάτι της προσωπικής σας ελευθερίας. Οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα γίνουν αιτία να συγκρουστείτε με τον σύντροφό σας, ο οποίος θα έχει αρκετές απαιτήσεις από εσάς. Η αλλαγή στη συμπεριφορά και η διπλωματική στάση σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε την χρυσή τομή. Τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο η κατάσταση στρώνει, αφού η ξαφνική σας απόφαση να σταθεροποιήσετε την σχέση σας, θα λειτουργήσει σαν καταλύτης για να την βελτιώσετε. Το Σεπτέμβριο τα θέματα της καριέρας σας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό, και αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Στο τέλος του χρόνου θα δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Έντονη κινητικότητα, πολλές υποχρεώσεις, αλλά και αρκετές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για να διευρύνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα, να ταξιδέψετε, αλλά και να διασκεδάσετε. Ιδιαίτερα τον Μάιο θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας. Τον Ιούνιο θα κάνετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες, ενώ τον Δεκέμβριο θα δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται. Όλα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση ότι αγωνίζεστε, αφού η παρουσία του Κρόνου απέναντι στον Ήλιο σας, απαιτεί πολλή δουλειά, αλλά όμως θα σας δώσει την δύναμη να υπερβείτε τα εμπόδια που θα βρίσκονται μπροστά σας.
Πολύ καλή διαφαίνεται και η κατάσταση της υγείας σας αν και το στρες που θα προέρχεται από την δουλειά σας μπορεί να προκαλέσει κάποιες περιόδους με χαμηλότερη ζωτικότητα και ενεργητικότητα. Πολλοί από σας θα στραφείτε σε εναλλακτικές μεθόδους, όπως είναι ο βελονισμός και αρκετοί θα εντρυφήσετε στην τεχνική της χαλάρωσης μέσω του διαλογισμού. Τις περιόδους που νιώθετε τις δυνάμεις σας να γίνονται ασθενέστερες καλό θα ήταν να δοκιμάσετε επίσης το θεραπευτικό μασάζ, την αναζωογόνηση μέσω της αρωματοθεραπείας και τα αιθέρια έλαια. Βέβαια, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε όλα αυτά είναι να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, να ξεκουράζεστε πιο συχνά και να μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει όταν θα πρέπει να μοιράζετε τον εαυτό σας στα δύο, έτσι ώστε να είστε στην εργασία σας και στο σπίτι σας ταυτόχρονα!
Τα οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα το 2008 και κυρίως από τον Μάρτιο μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Σ’ αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε επενδύσεις που θα σας αποφέρουν οφέλη, ούτως ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποια αναπάντεχα έξοδα. Από τον Οκτώβριο και μετά τα κέρδη σας μπορεί να μειωθούν ελαφρώς, και θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Παρόλο που τα οικονομικά σας φαίνονται ανθηρά, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί καραδοκούν άτομα έτοιμα να σας εξαπατήσουν. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα, προσέξτε στις συμφωνίες που θα κάνετε, και εξετάζετε πολύ προσεκτικά κάθε έγγραφο που πρέπει να υπογράψετε. Θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομικά, αγοραπωλησίες, επίσης θα πρέπει να εξετάζονται λεπτομερώς, ιδιαίτερα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Να θυμάστε ότι η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά που θα βγάλει πολλά «άπλυτα» στη φόρα. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα από διάφορα γεγονότα να καταλάβετε ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι σας, και ποιοι «σκάβουν τον λάκκο» σας πίσω από την πλάτη σας. Το ίδιο ευάλωτοι σε αποκαλύψεις θα είστε κι εσείς, σε ότι «παρασκηνιακό» και να κάνετε, διότι θα αποκαλυφθεί πολύ γρήγορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: