Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Οι εκλείψεις του 2008!

Του Γιώργου Ματσάγγου

Το 2008 θα έχουμε δύο ηλιακές εκλείψεις. Η πρώτη θα συμβεί στις 7 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο σε κοντινή σύνοδο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Αφορά στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 7 του γενέθλιου μήνα τους, που θα περάσουν μια μεταβατική περίοδο στις σχέσεις τους, αλλά και στα επαγγελματικά τους. Η δεύτερη έκλειψη συμβαίνει την 1η Αυγούστου στον Λέοντα και πάλι με τη συμμετοχή του Ερμή. Αφορά και αυτή στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί αντίστοιχα γύρω στην πρώτη του γενέθλιου μήνα τους

Ακόμα θα έχουμε δυο σεληνιακές εκλείψεις. Η πρώτη συμβαίνει στις 21 Φεβρουαρίου, και αφορά τσα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότη και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί αντίστοιχα γύρω στις 21 του γενέθλιου μήνα τους . Η δεύτερη γίνεται στις 16 Αυγούστου στον Υδροχόο και αφορά και πάλι τα ζώδια του σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 του γενέθλιου μήνα τους. Σε αυτήν συμμετέχει ενεργά ο Ποσειδώνας που παραδοσιακά συνδέεται με το θαλασσινό στοιχείο.

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του Φεβρουαρίου και του Αυγούστου επηρεάζουν την χώρα μας που σύμφωνα με τη συνθήκη του Λονδίνου του 1830 ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Με έναν απλό συνειρμό, ο Φεβρουάριος και ο Αύγουστος, θα είναι πλούσιος σε γεγονότα που θα αφορούν στην Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: